تبلیغات
مجله پزشکی دلگیر سرنوشت - افزایش چربی خون
 
درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ : zakaria jahan
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
مجله پزشکی دلگیر سرنوشت
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
سه شنبه 14 دی 1395 :: نویسنده : zakaria jahan

مقدمه

افزایش چربی خون از جمله بیماریهای مزمن است كه به دلیل اختلالات متابولیسمی ناشی از عوامل متعدد ایجاد می‌شود. با اینكه داروهای كاهندۀ چربی خون در دسترس هستند هنوز این بیماری یكی از عوامل مهم در تشدید بیمـاریهـای قلبی ـ عروقی در بیمـاران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و بیماران قلبی عروقی می‌باشد.

عواملی مانند عدم رضایت بیماران از مصرف داروهای رایج كاهندۀ چربی خون، بروز عوارض جانبی ناشی از مصرف بیش از حد و طولانی این داروها، بیماریهای ناشی از افزایش چربی خون و هزینه‌های تحمیلی بر بیماران موجب شده است كه تمایل به درمانهای جایگزین و سنّـتی افزایش یابد.

مصرف گیاهان داروئی و میوه‌جات علاوه بر كاهش هزینه‌های درمان نتایج رضایت‌بخشی در عوارض افزایش چربی خون بالا در بسیاری از جوامع داشته است. باید توجه داشت كه تمایل به مصرف گیاهان داروئی كاهش دهندۀ چربی خون در اكثر جوامع حتی در كشورهای پیشرفته نیز بطور گسترده‌ای عمومیت یافته است.

مصرف این گیاهان بخصوص زمانی كه درمانهای رایج قادر به كنترل بیماری نباشند، چشمگیر می‌باشد (فصلنامۀ گیاهان داروئی، حسن فلاح حسینی). رژیم غذایی و مصرف گیاهان داروئی مؤثر بر چربی خون میانگین كلسترول تام و تری گلیسیرید (T.G) و لیپوپروتئین با دانسیتۀ كم (LDL) و نسبت كلسترول توتال و لیپوپروتئین با دانسیتۀ زیاد (HDL) را نسبت به قبل از درمان كاهش داده و میزان (HDL) را افزایش داده است (تحقیقات بالینی باریج اسانس، دكتر طوبی كاظمی ـ دكتر حسین پناهی).

 

 

كلسترول چیست؟

 

 

 

 

 

 

كلسترول ماده‌ای است از جنس چربی كه در تمام سلول‌های بدن وجود دارد و در ساخت دیوارۀ سلولی و برخی هورمون‌ها نقش مهمی ایفا می‌كند. مولكول‌هـای چربی پس از جذب از روده در سیستم گردش خـون توسـط كلستـرول حمـل می‌شونـد. قسمت اعظــم كلستـرول در داخـل بـدن و توسـط كبـد ساخته می‌شود و بقیـۀ آن بـا مصـرف غذاهـای پُـر كلسترول و پُـر چرب وارد بـدن می‌شـود (سـایت: www.tebyan.com).

بالا بودن كلسترول

بالا بودن سطح چربی خون ممكن است منجر به تصلّب شرائین و افزایش خطر سكته‌های قلبی شود. وجود چربی اشباع شدۀ بیش از اندازه در رژیم غذایی ممكن است عامل آن باشد اما ارثی بودن آن هم قابل انكار نیست. كلسترول برای بسیاری از اعمال بدن لازم است و ذاتاً خطرناك نمی‌باشد.

 

 

 

انواع كلسترول

۱- كلسترول LDL (بد)

این نوع كلسترول خاصیت چسبندگی دارد و به راحتی به جدار داخلی دیوارۀ رگها می‌چسبد و باعث باریك شدن و در نهایت انسداد مجرای داخلی رگها می‌گردد. از این رو به كلسترول بد معروف است.

۲- كلسترول VLDL (خوب)

این نوع كلسترول مولكول‌های چربی را از كبد به دیگر قسمت‌های بدن حمل می‌كند و بعد از

 

 

از لینک زیر دانلود کنید

مقاله افزایش چربی خون

 

افزایش چربی خون





نوع مطلب :
برچسب ها : مقاله افزایش چربی خون، مقاله، افزایش چربی خون،
لینک های مرتبط :


شنبه 25 دی 1395 10:27 ق.ظ
شما رو نمی شناسم ولی مطلبت توی ذهنم می مونه. موفق باشی دوست خوبم

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر